Chef's Experience Menu

7 culinaire verrassingen voor gans de tafel

cropped-Favicon-NOUS.png

€ 69.00 pp

Stukje gerijpt vlees ter vervanging van
het hoofdgerecht: 
+ € 10.00 pp
Kaas i.p.v. dessert:  + € 9.00 pp
Kaas & dessert:  + € 15.00 pp

Chef's Lunch Menu

Van 11u30 tot 14u00 serveren wij ook een
wekelijkse lunch (niet op zondagmiddag).

Voorgerecht + hoofdgerecht + koffie

Vegetarische springroll – salsa van tomaat

cropped-Favicon-NOUS.png

€ 29.00

Chef's a la Carte Menu

SHARINGFOOD

Oesters – gemarineerde sjalotjes (6 st)
€ 18.00

Oesters gegrild – Oosterse vinaigrette (6 st)
€ 24.00

Spiesjes van lam – tzatziki
€ 24.00

Gamba’s in de oven – Marokkaanse boter
€ 22.00

Duo van langoustine (tartaar/gebakken)
€ 24.00

Mosseltjes op Thaise wijze
€ 20.00

DINNERFOOD

Stukje vlees uit onze rijpkast – witloofslaatje – verse bearnaisesaus
€ 42.00

Kroontje Duroc d’olives varken – jus van pickles – lentegroenten
€ 35.00

Lotte – witloof – gele curry
€ 34.00

Fettuccine mosseltjes – langoustine – zure room – haringkaviaar
€ 34.00

SWEETFOOD

Crème Brûlée
€ 9.50

Dame Blanche (vers gedraaid vanille-ijs)
€ 11.50

Suggestie dessert
€ 11.00

Selectie kazen 3 – 4 – 5 stuks
€ 12.00 – € 15.00 – € 19.00