Chef's Experience Menu

7 culinaire verrassingen voor gans de tafel

cropped-Favicon-NOUS.png

€ 69.00 pp

Stukje gerijpt vlees ter vervanging van
het hoofdgerecht: 
+ € 10.00 pp
Kaas i.p.v. dessert:  + € 9.00 pp
Kaas & dessert:  + € 15.00 pp

Chef's Lunch Menu

Van 11u30 tot 14u00 serveren wij ook een
wekelijkse lunch (niet op zondagmiddag).

Voorgerecht + hoofdgerecht + koffie

A la minute gemarineerde zalm – rode biet – limoen

cropped-Favicon-NOUS.png

Balinese kip “rendang” – gebakken rijst

€ 29.00

Chef's a la Carte Menu

SHARINGFOOD

Oesters – gemarineerde sjalotjes (6 st)
€ 18.00

Oesters gegrild – Oosterse vinaigrette (6 st)
€ 24.00

Huisgemaakte kroketjes van fazant – kweepeer – rode biet
€ 24.00

Gamba’s in de oven – Marokkaanse boter
€ 22.00

Carpaccio van gerookte holstein
€ 20.00

Mosseltjes op Thaise wijze
€ 20.00

DINNERFOOD

Stukje vlees uit onze rijpkast – wintergroenten – chimichurri
€ 42.00

Fazant gegrild – spruitjes en witloof – calvadoscrème
€ 35.00

Grietfilet – fregola – saus Alfredo
€ 34.00

Gebakken jonge tarbot – prei – salie en citroentijm saus
€ 35.00

SWEETFOOD

Crème Brûlée
€ 9.50

Dame Blanche (vers gedraaid vanille-ijs)
€ 11.50

Suggestie dessert
€ 11.00

Selectie kazen 3 – 4 – 5 stuks
€ 12.00 – € 15.00 – € 19.00