Chef's Experience Menu
Tartaar van zeebaars – portebello – Vietnamese Pho
Thais stoofpotje van noordzeevis
Ierse rundsfilet – butternut – gegrilde asperges –
ras el hanout
Gekarameliseerde appel – gebrande merengue –
rood fruit – mousse van karamel
€ 55.00 pp
met aangepaste wijn: + € 20.00 pp
Kaas i.p.v. dessert: + € 8.00 pp
Kaas & dessert: + € 11.00 pp
Chef's Lunch Menu
Van 11u30 tot 14u30 serveren wij ook een wekelijkse lunch. Voor- en hoofdgerecht .
Vrijdag 04/10 t.e.m. maandag 07/10
Gepocheerd eitje – ambachtelijk gerookte zalm – prei
€ 26.50
Chef's a la Carte Sharing & Grill Menu
SHARING FOOD
SHARING FOOD – PARTAGER LA NOURRITURE
Oesters 6 stuks
Oysters 6 pcs – Huîtres 6 pièces
€ 18.00
Mosseltjes op Thaise wijze
Thai style mussels – Moules à la thaïlandaise
€ 18.00
Carpaccio van gerookte Holstein
Smoked Holstein carpaccio – Carpaccio Holstein fumé
€ 21.00
Gegrild buikspek – rabarber – witloof
Grilled pork belly – rhubarb – chicory – Poitrine de porc grillée – rhubarbe – chicorée
€ 18.00
Vitello Tonnato
€ 18.00
…kies je stuk vlees of vis, die op de lavagrill bereid worden
…choose your piece of meat or fish, which will be prepared on the lava grill
…choisissez votre pièce de viande ou de poisson, qui sera préparée sur le gril à lave
ONS VLEES
OUR MEAT – NOTRE VIANDE
Varkenskroon Duroc d’Olive
Pork crown Duroc d’Olive – Couronne de porc Duroc d’Olive
€ 25.00
Argentijnse Rib-Eye
Argentinian Rib-Eye – RIB EYE Argentine
€ 32.00
Traag gegaarde eendenfilet
Slow cooked duck fillet – Filet de canard mijoté
€ 30.00
Angus Burger
Angus Burger – Burger Angus
€ 22.00
Kalfs Rib-Eye
Veal Rib-Eye – RIB EYE de veau
€ 30.00
ONZE VIS
OUR FISH – NOTRE POISSON
Wilde Gamba’s (5 stuks)
Wild Gambas (5 pieces) – Gambas Sauvages (5 pièces)
€ 31.00
Zalmfilet op vel gegrild
Salmon fillet grilled on skin – Filet de saumon grillé sur peau
€ 25.00
…combineer naar hartelust met de bijgerechten, saus & dips
…combine it with the side dishes, sauce & dips
…à combiner à volonté avec les accompagnements, sauces et trempettes
PICK A SIDE
PICK A SIDE – CHOISIR UN CÔTÉ
Mexicaanse puree (zoete aardappel – mais – jalapeño)
Mexican mash potato (sweet potato – corn – jalapeño) – Purée Mexicaine (patate douce – maïs – jalapeño)
€ 5.00
Stro frietjes
Straw fries – Frites de paille
€ 5.00
Marokkaanse cous cous salade
Moroccan cous cous salad – Salade cous cous Marocaine
€ 4.50
Portobello op zijn Italiaans
Portobello the Italian way – Portobello à l’Italienne
€ 5.00
Thaise glasnoedelsalade
Thai glass noodle salad – Salade Thaï de nouilles
€ 5.00
Gebakken rijst
Baked rice – Riz sauté
€ 4.00
SAUS & DIPS
SAUCE & DIPS – SAUCES
Chimichurri (Argentijnse kruidensaus)
Chimichurri (Argentine herbs sause) – Chimichurri (sauce aux herbes Argentines)
€ 4.00
Guacomole
€ 4.00
Salsa Roja (pittige tomatensaus)
Salsa Roja (spicy tomato sauce) – Salsa Roja (sauce tomate épicée)
€ 3.50
Hofmeesterboter
Garlic butter – Beurre a l’ail
€ 3.50
Black pepper sauce
Black pepper sauce – sauce au poivre noir
€ 4.00
Champignonroomsaus
Mushroom cream sauce – Sauce crème aux champignons
€ 3.00
SWEETS & CHEESE
SWEETS & CHEESE – DESSERTS & FROMAGE
Dame Blanche (huisgemaakt vanille ijs)
Dame Blanche (homemade vanilla ice cream) – Dame Blanche (glace à la vanille faite maison)
€ 10.00
Crème Brulee
Creme Brulee – Crème Brulée
€ 9.00
Selectie kazen 3 – 4 – 5 stuks
Selection of cheeses 3 – 4 – 5 pieces – Sélection de fromages 3 – 4 – 5 pièces
€ 12.00 – € 15.00 – € 17.00