7 culinaire verrassingen voor gans de tafel
€ 69.00 pp
Stukje gerijpt vlees ter vervanging van
het hoofdgerecht: + € 10.00 pp
Kaas i.p.v. dessert: + € 9.00 pp
Kaas & dessert: + € 15.00 pp
Van 11u30 tot 14u00 serveren wij ook een
wekelijkse lunch (niet op zondagmiddag).
A la minute gemarineerde zalm – rode biet – limoen
Balinese kip “rendang” – gebakken rijst
€ 29.00
SHARINGFOOD
Oesters – gemarineerde sjalotjes (6 st)
€ 18.00
Oesters gegrild – Oosterse vinaigrette (6 st)
€ 24.00
Huisgemaakte kroketjes van fazant – kweepeer – rode biet
€ 24.00
Gamba’s in de oven – Marokkaanse boter
€ 22.00
Carpaccio van gerookte holstein
€ 20.00
Mosseltjes op Thaise wijze
€ 20.00
DINNERFOOD
Stukje vlees uit onze rijpkast – wintergroenten – chimichurri
€ 42.00
Fazant gegrild – spruitjes en witloof – calvadoscrème
€ 35.00
Grietfilet – fregola – saus Alfredo
€ 34.00
Gebakken jonge tarbot – prei – salie en citroentijm saus
€ 35.00
SWEETFOOD
Crème Brûlée
€ 9.50
Dame Blanche (vers gedraaid vanille-ijs)
€ 11.50
Suggestie dessert
€ 11.00
Selectie kazen 3 – 4 – 5 stuks
€ 12.00 – € 15.00 – € 19.00